Klaas Boer

Mijn naam is Klaas Boer,
Sinds mei 1015, zelfstandig gevestigd coach voor ondernemers en leidinggevenden. Ook actief als trainer op het gebied van stress-management en uitdagingen in de relatiesfeer (zowel op het werk, alsook thuis). 
Ik was sinds 1994 zelfstandig ondernemer in de kantoorvakhandel en automatisering tot mei 2015. Van oorsprong kom ik uit de gemeente Steenwijkerland. Na de Havo en MEAO gehaald te hebben in Groningen ben ik naar Emmen vertrokken om daar naar de HTS te gaan en technische informatica te gaan studeren. Die opleiding heb ik afgebroken en ik ben verder gegaan met een meer praktische IT opleiding tot o.a. applicatieprogrammeur, gevolgd door een vakopleiding in de kantoorvakhandel. Na diverse banen als IT-consultant, verkoper, bedrijfsleider kantoorvakhandel, accountmanager, commercieel manager van een uitzendbureau en projectmanager ben ik in 1994 zelfstandig geworden en nog steeds.  Inmiddels heb ik mijn opleidingen aangevuld met diverse studies aan diverse bijbelscholen en bij de ChristenUnie heb ik een fors aantal studies gevolgd aangaande de christelijke politiek en samenleving.
Ons gezin woont en werkt in Siddeburen en bestaat uit mijn vrouw Nelly en een dochter van 25 jaar, die werkt in de zorgsector en is inmiddels de deur uit. Ik run samen met mijn vrouw het bedrijf Boer Partners, een bedrijf waar je alles vindt voor kantoor. Onze klanten zijn veelal bedrijven, de winkel voor particuliere klanten hebben we vanaf 1 januari 2014 gesloten. Zelf richt ik me voornamelijk op de advisering van de bedrijfsmatige klanten. Ons motto is: “Boer, Betrokken en Betrouwbaar”. Ook runnen we samen de secretariaatsservice UwEigenSecretariaat.nl.
Ik hou me graag bezig met het bemoedigen en stimuleren van andere mensen. Zakelijk doe ik dit door andere ondernemers te begeleiden naar een betere houding in het zakelijk werkgebied en privé en kerkelijk door het bezoeken van ouderen en begeleiden van mensen met uitdagingen op diverse gebieden, zowel financieel als ook relatiegericht.
Daarnaast ben ik actief lid van onze kerk, bestuurlijk en organisatorisch actief bij diverse christelijke en niet christelijke zakelijke verenigingen en sinds enkele jaren ook lid van de schaduw fractie van de ChristenUnie in Slochteren, om van daaruit mede maatschappelijk vorm te geven aan de gedachten die ik heb hoe een samenleving beter zou kunnen functioneren. Ik hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren aan een betere samenleving voor iedereen, op een manier die naar mijn persoonlijke inzichten door God reeds duidelijk beschreven zijn in Zijn handboek voor ons leven, de Bijbel.
De politieke partij die Gods Woord het meest duidelijk weet te vertalen in maatschappelijke actie, betrokkenheid en betrouwbaarheid is zonder twijfel de ChristenUnie.