Klaas Boer

Mijn naam is Klaas Boer, ik ben sinds 1994 zelfstandig ondernemer in de kantoorvakhandel en automatisering. Van oorsprong kom ik uit de gemeente Steenwijkerland. Na de Havo en MEAO gehaald te hebben in Groningen ben ik naar Emmen vertrokken om daar naar de HTS te gaan en technische informatica te gaan studeren. Die opleiding heb ik afgebroken en ik ben verder gegaan met een meer praktische IT opleiding tot o.a. applicatieprogrammeur, gevolgd door een vakopleiding in de kantoorvakhandel. Na diverse banen als IT-consultant, verkoper, bedrijfsleider kantoorvakhandel, accountmanager, commercieel manager van een uitzendbureau en projectmanager ben ik in 1994 zelfstandig geworden en nog steeds.

Ons gezin woont en werkt in Siddeburen en bestaat uit mijn vrouw Nelly en een dochter van 19 jaar, die nog studeert en inmiddels de deur uit is. Ik run samen met mijn vrouw het bedrijf Boer Partners, een bedrijf waar je alles vindt voor kantoor en automatisering. Onze klanten zijn veelal bedrijven, maar ook hebben we een winkel voor de particuliere klanten. Zelf richt me voornamelijk op de advisering van klanten. Ons motto is: “Boer, Betrokken en Betrouwbaar”.

Ik hou me graag bezig met het bemoedigen en stimuleren van andere mensen. Zakelijk doe ik dit door andere ondernemers te begeleiden naar een betere houding in het zakelijk werkgebied en privé en kerkelijk door het bezoeken van ouderen en begeleiden van mensen met uitdagingen op diverse gebieden.

Verder ben ik actief lid van onze kerk, bestuurlijk en organisatorisch actief bij diverse christelijke en niet christelijke zakelijke verenigingen en sinds enkele jaren ook lid van de schaduw fractie van de ChristenUnie in Slochteren, om van daaruit mede maatschappelijk vorm te geven aan de gedachten die ik heb hoe een samenleving beter zou kunnen functioneren. Ik hoop op deze manier mijn bijdrage te leveren aan een betere samenleving voor iedereen, op een manier die naar mijn persoonlijke inzichten door God reeds duidelijk beschreven zijn in Zijn handboek voor ons leven, de Bijbel.

De politieke partij die Gods Woord het meest duidelijk weet te vertalen in maatschappelijke actie, betrokkenheid en betrouwbaarheid is zonder twijfel de ChristenUnie.