Nieuwsbrief kiesvereniging.

bannerkandidatenwoensdag 04 maart 2015 20:00

Op vrijdag 13 maart vraagt de lokale afdeling van de ChristenUnie extra aandacht voor de aanstaande verkiezingen. Op 18 maart kunt u uw stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en het waterschap.

Beste leden,

Op woensdag 18 maart mogen we weer naar de stembus voor de Provinciale Staten verkiezingen en de waterschapverkiezingen.

Lijstaanvoerder voor de ChristenUnie in de provincie Groningen is Stieneke van der Graaf en Tjib Douwstra voor het waterschap Hunze en Aa’s

Meer informatie vindt u op de site van de provinciale ChristenUnie: http://provinciegroningen.christenunie.nl/page/39756

Vrijdagavond 13 maart willen we een verkiezingsactie houden in de gemeente Slochteren.

Van 18.00 tot 20.00 uur flyeren bij winkels in Harkstede, Schildwolde en Siddeburen. Dit lukt ons niet alleen als bestuur. Wilt u meehelpen laat het ons weten.

Van 20.00 tot 22.00 uur willen we een bijéénkomst beleggen in Siddeburen.

De locatie is: Rehoboth Oudeweg 70 Siddeburen.

Vanaf 22.00 uur (en van mij mag het tot 24.00 uur) willen we op een ontspannen manier afsluiten met de jeugd in:

’t Schienvat Hoofdweg 32 in Schildwolde.

U bent van harte welkom. U hebt dan de gelegenheid om 1 of 2 van deze kandidaten te ontmoeten. We hebben ze uitgenodigd. Zodra hierover meer duidelijkheid is krijgt u bericht.

We willen zo een bijdrage leveren aan deze verkiezingen. Draagt u ook mee met uw stem? U kunt verder bijdragen door het meehelpen bij het flyeren en/of door uw aanwezigheid in Rehoboth in Siddeburen of in het Schienvat in Schildwolde.

Mag ik u ook oproepen te bidden voor het werk dat de ChristenUnie verricht opdat onze inspanningen ook gezegend mogen worden.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur.

Ben Boerema

Labels

« Terug

Archief > 2015 > maart

Geen berichten gevonden