Zomer nieuwsbrief.

woensdag 08 augustus 2012 12:00

Zomerreces is de voorbereiding op een nieuw politiek seizoen.

De fractie heeft even vakantie maar gaat er straks in september weer volop tegenaan. Onder de nieuwe burgemeester, die inmiddels ook al weer een tijdje mee gaat is het trouwens prima vergaderen. Voor de politiek zijn het spannende tijden want wat betekent de uitkomst van de verkiezingen voor de gemeenten en dus ook voor Slochteren.

Concrete acties na de ledenvergadering. 

Na de laatste ledenvergadering hebben we in elk geval al en aantal zaken omgezet in concrete actiepunten. Zo hebben we een Facebook pagina aangemaakt om nog makkelijker met u in gesprek te kunnen en stemmingen te peilen. U vindt de pagina op: http://www.facebook.com/christenunieslochteren Bent u Facebook gebruiker dan zien we u graag als vriend terug. En vertel het ook gerust door aan anderen.

Ook de website heeft een verandering doorgemaakt. De kernwoorden #geloven #duurzaam en #samen die we als fractie willen benadrukken komen daarin duidelijker naar voren en worden uitgelegd en steeds verder omgezet in concrete uitwerkingspunten. Neem dus gerust een kijkje op http://slochteren.christenunie.nl Daar vindt u onder andere onze reactie op een ingezonden stuk in ’t Bokkeblad over de scheiding van geloof en politiek.

Verder kunnen we alvast melden dat ook de bedrijfsbezoeken in het najaar verder worden opgepakt. Een aantal suggesties wordt nu verder uitgewerkt. Als ChristenUnie lid wordt u hierover natuurlijk op de hoogte gehouden.

En dan weer naar de stembus.

Het lijkt nog ver weg maar over iets meer dan een maand mag u weer naar de stembus. Maak gebruik van uw democratisch recht. De belangrijkste speerpunten van de ChristenUnie zijn juist gericht op landelijke gebieden. Denk aan goede bereikbaarheid, betaalbare zorg, maar ook het open houden van kleinere scholen en daarmee de leefbaarheid in onze dorpen. En natuurlijk waarderen we het erg als u de zichtbaarheid van de ChristenUnie helpt vergroten door de raamposter op te hangen die u vindt in het eerstvolgende nummer van Handschrift.

Gezocht leden voor het stembureau. NOODOPROEP

Op 12 september 2012 zijn er weer landelijke verkiezingen voor de nieuwe Tweede Kamer. De gemeente Slochteren is voor de bemensing op zoek naar 5 stembureauleden en 5 mensen die als reserve beschikbaar willen zijn. Voor uw deelname krijgt u een uurvergoeding terwijl ook voor de inwendige mens goed wordt gezorgd. Wie helpt onze ambtenaar Jan Evenhuis en zijn  collega’s uit de brand en stelt zich beschikbaar? Reacties kunt u sturen naar bestuur@slochteren.christenunie.nl zodat we u in contact kunnen brengen met de afdeling die de verkiezingen in de gemeente Slochteren in goede banen leidt.

Labels
Nieuwsbrief

« Terug

Archief > 2012 > augustus

Geen berichten gevonden