Nieuwsbrief november

nieuwsbrief1maandag 14 november 2011 10:00

Nieuwsbrieven worden verzorgd door het bestuur van de ChristenUnie Slochteren en verschijnen niet periodiek.

Kiesvereniging Slochteren

Siddeburen, 11 november 2011.

Aan leden en trouwe stemmers van de ChristenUnie in de gemeente Slochteren.

Ledenvergadering.
Op onze jaarvergadering van 11 april hebben wij de aanwezige leden de vraag voorgelegd of het houden van een najaarsvergadering wel in een ledenbehoefte voorziet. Naar buiten trekt de partij met de bekendmaking aandacht. Echter de opkomst van U als leden laat te wensen over. Dit ondanks het feit dat wij leerzame avonden over energie en water hadden. Als bestuur hebben wij gemeend in deze maand geen ledenvergadering te houden.

Inspiratiedag.
Wel kunt U geïnspireerd worden om betrokken te blijven. Op zaterdag 19 november is er een landelijke inspiratie dag voor (bestuurs) leden waarover U ook hebt kunnen lezen in het ND van zaterdag 5 november of in de uitnodigingsflyer. Nog meer op www.christenunie.nl/ inspiratiedag.
Arie Slob, onze boegbeeld in de 2e Kamer nodigt ook U uit. Bij voldoende belangstelling gaat een volle auto naar het “ Het Klooster” in Amersfoort. Opgave is nodig.

Welkomcursus.
Dichter bij huis (in Schildwolde) wordt vanaf 30 januari 2012 op een 3 tal aan sluitende maandagen een introductiecursus Welkom bij de ChristenUnie gehouden voor leden en geïnteresseerden. Dit vinden wij een belangrijk initiatie vanuit ons partijbureau in onze regio. Naast onze vereniging ontvangen ook andere ChristenUnie verenigingen in een straal tot 35 km een uitnodiging.
Met maximaal 20 deelnemers is deze cursus volgeboekt. Als U een persoonlijke uitnodiging krijgt aarzel niet te lang om hier aan deel te nemen. U komt zo dichtbij de politiek in…

Samenwerking.
Meer en meer gaan gemeenten (en provincies) samenwerken. De gemeente Slochteren doet dat met de omliggende gemeenten. Gemeentelijke diensten worden zo samen uitgevoerd. Kansen, bedreigingen of uitdagingen van mensen en middelen. De ChristenUnie kiesvereniging in Hoogezand / Sappemeer heeft ons gepolst over een te houden gezamenlijke ontmoeting met een 2e kamerlid als spreker. Wij hebben teruggemaild daarvoor open te staan. Met spanning wachten wij af wie komt en wanneer. Als het zover is krijgt U van ons bericht.

Tenslotte.
Met deze informatie hebben wij niet alles gezegd. Voor vragen kunt U bij ons of anders bij onze raadsvertegenwoordigers terecht. 

De huidige ChristenUnie bestuursleden zijn:telefoon:

Ben Boerema, Slochteren 421462
Janneke Folkerma, Kolham 381345
Eisse de Haan, Slochteren 422377
Henk Oosterhuis, Siddeburen 422717

Binnen het bestuur is er nog plaats voor de opvolger van Eppo Doornbos. Wij zoeken nog.

Namens het ChristenUnie Bestuur,
Henk Oosterhuis, secretaris.
E mail: oosterhuis@zonnet.nl

Labels
Nieuwsbrief

« Terug

Archief > 2011 > november

Geen berichten gevonden