De ChristenUnie bij Regio FM.

regiofmdonderdag 18 februari 2010 16:00

Net als de andere partijen heeft ook de ChristenUnie een uitnodiging gekregen voor een gesprek met de radiozender Regio FM. Natuurlijk werd er teruggekeken op de afgelopen periode en kwam ook het nieuwe verkiezingsprogramma aan bod.

De ChristenUnie heeft een goede naam opgebouwd. Dat was te merken aan de vragen die aan ons werden gesteld. Vanuit de oppositie kwam het signaal dat het lastig campagne voeren is tegen dit college en vooral tegen de ChristenUnie. Er staat dan ook een prima team. De basis van het succes wordt gezien in de goede financiële positie die onze gemeente heeft. Daarin is de stijl van de ChristenUnie goed te merken. Behoudend al het gaat om het rekenen op inkomsten en reëel als het gaat om uitgaven.

We kregen ook alle gelegenheid om onze visie op de samenleving naar voren te brengen. We geloven namelijk dat de samenleving wanneer ze sterk en hecht is ook meerwaarde heeft en goed om de zwakkeren in de samenleving denkt. Daarom willen we investeren in voorzieningen voor mensen en in initiatieven die de gemeenschap versterken. De lijn uit ons programma 2006-2010 “Van IK naar Samen” zetten we door in de komende periode. Binnenkort is de uitzending van de politieke partijen te beluisteren. U leest later meer over de tijdstippen van uitzending. Houdt ook de website http://www.regiofm.info/ in de gaten.

Labels
Campagne

« Terug

Archief > 2010 > februari

Geen berichten gevonden