Het waterpeil is gemeten.

peilschaalmaandag 24 november 2008 16:00

In aanloop naar de verkiezingen voor de waterschappen kon u de afgelopen weken een poll vinden op deze website. Inmiddels zijn de verkiezingen voor de waterschappen gehouden. Dus tijd om de uitslag bekend te maken en een nieuwe poll te plaatsen.

Aan de poll "Wat vindt u van de waterschapsverkiezingen." hebben in totaal 45 mensen deelgenomen. Van de 45 respondenten gaf 77,27% (35 respondenten) aan deze belangrijk te vinden. Als onbelangrijk wordt deze verkiezing door 4,55% (2) gezien. Omdat er bij deze verkiezing voor het waterschap voor het eerst ook politieke partijen en groeperingen meedoen is de vraag opgenomen over de wenselijkheid daarvan. Worden de waterschappen niet teveel politiek? Die mening wordt gedeeld door 11,36% (5) van de respondenten. Twee respondenten (4,55%) geven aan op het punt van waterschapsverkiezingen geen mening te hebben. Ten slotte is er één respondent (2,27%) die aangeeft de verkiezing niet nuttig te vinden.
In een grafiek weergeven levert de uitkomst onderstaand plaatje op. Hebt u een goede suggestie voor een poll dan kunt u die bij ons kenbaar maken.

Labels
Waterschap

« Terug

Archief > 2008 > november

Geen berichten gevonden