Ga mee naar Den-Haag!

naar den haagzaterdag 19 april 2008 22:00

Op zaterdag 17 mei is het feest in de Tweede Kamer!
Want op die dag wordt er weer een vriendendag van de ChristenUnie Tweede Kamer fractie gehouden.

Altijd al eens in debat willen gaan met minister Rouvoet of Van Middelkoop? Eindelijk eens met een Kamerlid in gesprek over een voor jouw belangrijk onderwerp? Een workshop volgen? Een rondleiding krijgen door de Tweede Kamer? Het kan!

 

Er is een crèche (0-3 jaar) en een kinderprogramma (4-12 jaar) Omdat er een ochtend- en middagprogramma is, kunt u ook een dagdeel de omgeving van Den-Haag verkennen. Met de tram staat u voor u het weet op de boulevard en het strand van Scheveningen.

De ChristenUnie Slochteren wil wanneer er voldoende belangstelling is gezamenlijk in een bus naar Den-Haag om er met elkaar een leuke dag van te maken. Daarom willen we graag weten of u mee gaat naar Den-Haag.

Let op!!: Aanmelden voor de Vriendendag doet u bij de ChristenUnie via de landelijke website. Wanneer u dat niet kunt is het mogelijk om dat door een ander in te laten vullen. Wacht in ieder geval met aanmelden tot we zeker weten dat er voldoende belangstelling is om samen per bus naar Den-Haag te gaan.

De Vriendendag is er voor iedereen! U hoeft geen lid te zijn van de ChristenUnie om deze dag mee te maken. Omdat we eerst willen weten of er voldoende belangstelling is kunnen we nog geen idee geven van de kosten voor vervoer.

Aanmelden voor busvervoer op deze dag kan tot 1 mei bij de raadsleden van de ChristenUnie, ook voor informatie kunt u bij hen terecht:

Gerrit Hooikammer ghooikammer@slochteren.nl
Niels Joostens njoostens@slochteren.nl telefonisch: (0598)423027 of mobiel (06)17174919

 

Labels

« Terug

Archief > 2008 > april

Geen berichten gevonden