Goeiemoggel?

goeiemoggelmaandag 10 december 2007 08:30

Week 50 per dag.

Niels Joostens

Vrijdag 14 december 2007.

Vandaag eens even geen bericht. Morgen heb ik namelijk een cursus "Grondbeleid" en die moet ik nog voorbereiden. Ik informeer u er morgen wel over. Heb er in elk geval zin in al was het alleen al om Ernst Cramer weer eens te ontmoeten. 

Donderdag 13 december 2007.

Het is een lange werkdag geworden en ik ben dan ook blij dat het weekend na morgen begint. De commissievergadering heeft heel wat vragen aan het college opgelevert. Ik heb zelf ingezet op de voor ons vijf belangrijkste punten. Die kunt u allemaal nalezen op deze website Meerstad Midden Op een aantal punten volgen de door ons gewenste nadere onderzoeken. Alleen dan kunnen we weloverwogen besluiten nemen. De bewoners van het Eemskanaal ZZ en de Hamweg gunnen we graag een geheel ondergronds tracé. Maar dan willen we wel zeker weten dat dit kan en ook wat dit gaat kosten. Die kosten moeten daarna zorgvuldig worden afgewogen. Ik heb er met alle informatie die we tot nu toe hebben gekregen steeds meer vertrouwen in dat er nog wel veel mogelijk is.

Woensdag 12 december 2007.

Vandaag bericht het Dagblad over het idee dat ik vorige week in mijn weblog had vermeld namelijk het starten van een chatmogelijkheid. Op die manier hoop ik dat er meer betrokkenheid komt bij de politiek van een groep mensen die op een snelle en effectieve manier hun bijdrage kwijt willen. Ik heb eerder al wel eens met het idee gespeelt, maar nu kon ik deze functionaliteit aan de website toevoegen. In 2008 lijkt het me goed om eens te kijken of en hoe het werkt. In de kerstvakantie heb ik voldoende tijd om alles te bekijken. De tijd is nu nog te beperkt. Vandaag heb ik het Meerstad verhaal op papier gezet. Normaal is het niet mijn gewoonte om heel veel tekst op papier te produceren. Met een aantal steekwoorden werken vind ik eigenlijk prettiger.

Dinsdag 11 december 2007.

En maar weer verder met Meerstad vandaag. Daar zullen we het ook nog wel vaker over hebben. Het zal toch al snel 20 jaar in beslag nemen voor alles helemaal rond is. Ik ben benieuwd wat er dan allemaal van is verwezenlijkt en vooral ook of het een beetje lijkt op het Masterplan uit 2005. In de Grote Bosatlas van Nederland komt het project Meerstad ook naar voren. Ik ga daar zeker nog een keer iets mee doen in een commissie of raadsvergadering. De informatie van deze kaarten is overigens ook te vinden op de website van Bureau Meerstad.

Maandag 10 december 2007.

Vandaag ben ik vooral bezig met het voorbereiden van de extra commissievergadering voor komende donderdag. Het onderwerp houdt de gemoederen aardig bezig en ik wil komen tot een goede afweging. Ik lees opnieuw de belangrijkste documenten door. Ik ben blij dat ik me eerder al door de ordners met zienswijzen heb geworsteld. Dat geeft vooral een beeld van het proces. Die beleving van mensen is ook belangrijk. Het wordt laat voor ik de stukken dichtsla. Morgen is er per slot van rekening weer een dag. Ik heb in elk geval weer verder kunnen werken aan de vijf speerpunten waaraan ik het verhaal voor donderdag op wil hangen.

Zondag 9 december 2007.

Ik ben nog een beetje aan het bijkomen van afgelopen zaterdag. Want het was een heel erg gezellig feestje in het Thialf stadion in Heerenveen. Vooral de 5 kilometer van de heren was erg spannend. Het leukst van de hele dag vind ik eigenlijk nog wel het begin want in de testrit rijdt Berend Oenema en daar heb ik nog les aan mogen geven. Dat hij kon schaatsen wist ik, maar dat het zo hard ging was toch wel een verrassing. In de dweilpauze kwam de stemming er in ons vak al snel in dankzij het dweilorkest. Wat een sfeertje! Na afloop gaan we Heerenveen in om nog even een hapje te eten. Bij de Chinees kunnen we gebruik maken van een uitgebreid wokmenu, en dat gaat er na al dat aanmoedigen wel in. Daarna nog tijd voor en lekker bakje koffie in het mooiste café van Heerenveen. Heerlijk om weer eens terug te zijn in deze mooie plaats. ’s Avonds vieren we Sinterklaas met de jeugdvereniging. Het is erg gezellig en vooral de gedichten zijn erg de moeite waard.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Goeiemoggel?'

a
Geplaatst op: 24-04-2014 05:35 Quote
Este dial encuentra su Relojes de imitacion lugar en una caja de oro blanco sólido de 39 mm que alberga un manual mecánico calibre Hublot replica también en oro blanco sólido totalmente decorado y mano grave. Entre Julien Coudray, recordar que el movimiento se dirige siempre en el mismo material que la caja... En este caso, gris oro. Tenga en cuenta también la pequeña ventana.
pintailtunnel
Geplaatst op: 13-12-2023 08:57 Quote
Jacob
Geplaatst op: 14-03-2024 02:34 Quote
they express excitement about the course, particularly looking forward to meeting Ernst Cramer again. Drive Mad 2
Raider
Geplaatst op: 20-03-2024 03:59 Quote
Customize, upgrade, and dominate the drift circuit in drift hunters. With its realistic physics and smooth gameplay, become the ultimate drift champion.
Johnny Meyer
Geplaatst op: 21-03-2024 02:31 Quote
Thanks for posting such a great blog or article. It contains wonderful and helpful information. eggy car
Nieuw bericht