Het aftellen is begonnen.

aftellenzaterdag 28 juli 2007 11:45

Week 30.

Nog nooit eerder heb ik in de vakantie de dagen afgeteld. Langzaam maar zeker komt het vertrek naar Malawi dichterbij. Nog iets meer dan een week en we checken in. Ik ben heel benieuwd hoe het me gaat bevallen op het Afrikaanse continent. Van anderen hoor ik dat het een virus kan zijn dat je te pakken krijgt. Juist met het doel om gevaarlijker virussen te vermijden krijg ik nog een prik tegen gele koorts. Voor het bezoek aan Malawi zelf niet persé noodzakelijk, maar omdat we een tussenlanding maken in Kenia toch verplicht. Inmiddels bevat mijn gele paspoort al meer stempels dan mijn normale. Hopelijk gaat daar de komende jaren verandering in komen. Ik heb me namelijk voorgenomen om vaker te reizen. Grote vraag is op dit moment ook hoe ik drie weken zal overleven zonder dagelijks bekijken van e-mail en journaal of het lezen van de krant. Ik heb het nooit eerder geprobeerd en ga in het buitenland ook altijd op zoek naar een krantenstandje met Nederlandse kranten. Ik neem tenminste niet aan deze in Katundu op de hoek van de straat te vinden. Misschien wel eens goed om daar wat van los te komen. Om alvast af te kicken ben ik ben al gestopt met het lezen van bepaalde kranten omdat de toon me niet aanstaat en er steeds meer een Telegraafsausje in de berichtgeving naar voren komt. Mocht het nuttig zijn dan lees ik het wel via de knipselservice van het gemeentehuis. Al is de rode draad daarvan de laatste tijd ook wel in een aantal kernwoorden zijn samen te vatten. Ik denk dat ik onder de tropenzon eens na ga denken over mogelijke oplossingen. Misschien wel net zo’n goede plek als de kerk want daar krijg ik onder het orgelspel vaak de beste ideeën. Inspiratie opdoen op de plek waar de Spirit krachtig werkt.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Het aftellen is begonnen.'

Joostens, N. (Niels) [86272]
Geplaatst op: 30-07-2007 20:09 Quote
User icon
Reageren is mogelijk wanneer u geregisteerd gebruiker bent. Op termijn is het ook mogelijk dat niet-geregistreerde bezoekers kunnen reageren.
Laat ieder, zolang de zon schijnt en de maan 's nachts aan de hemel staat, ontzag voor U hebben. Van generatie op generatie.
Laat ieder, zolang de zon schijnt en de maan 's nachts aan de hemel staat, ontzag voor U hebben. Van generatie op generatie.
Admin
Geplaatst op: 30-07-2007 20:18 Quote
Automatisch gegenereerd bericht.
Nieuw bericht