Allons-y tous

allons-y tousvrijdag 13 juli 2007 19:45

Week 28

Vanachter een goed glas wijn is het lekker om eens even terug te kijken op deze week. Nu we zijn begonnen aan de vakantie en er politiek een reces van een aantal weken voor ons ligt, schakel ik ook over op de reservebatterij. Geen dagelijks bijpraten de komende tijd. Op die manier kan de ‘accu’ weer even worden opgeladen.
Erg veel spannends is er ook niet gebeurt de laatste tijd, we zitten dan ook weer in de traditionele komkommertijd. Dat die dit jaar minder rustig is dan anders is me ook al duidelijk geworden. Je zou wat dat betreft beter kunnen spreken van de tomatentijd of liever tomatenstrijd. De interne problemen van de SP die door Haagse insiders al langer werden vermoed en die in een film over politiek Den Haag al eerder aan de orde kwamen liggen nu openlijk op straat. Voor een politieke partij is dat natuurlijk erg vervelend.

Ondertussen is ook de tour de France al weer een aantal dagen aan de gang, en dat betekent dat ik met belangstelling de verrichtingen volg. De bij mij favoriete bergetappes zitten er nu nog niet bij, maar ze zullen binnenkort volgen. Ik durf nog geen voorspelling te doen wie de tour dit jaar gaat winnen. Eindelijk wordt het weer eens spannend. Mocht u de komende week richting de zon gaan dan wens ik u alvast bon voyage.

Labels
Weblog

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht