Hectometerpaaltje

hectometerpaaltjemaandag 04 juni 2007 08:30

Week 23 per dag.

Niels Joostens

Zaterdag 9 juni 2007.

Vandaag wordt de EO jongerendag weer gehouden en dat is zelfs het journaal niet ontgaan. Zo aan de beelden te zien is de sfeer er weer helemaal top. Zelf ga ik er niet heen, voor vandaag heb ik andere plannen. Ik ga vandaag op zoek naar nieuwe hardloopschoenen. Die opzet slaagt heel erg goed en na een aantal test een videoanalyse en heel aantal oefenrondjes kan ik de deur weer uit met een nieuw paar. Ik hoop ze volgende week al even in te kunnen lopen. En daarna de uitdaging om het vooral met enige regelmaat te blijven doen. Gelukkig is er een medeloper die er goed op zal letten dat ik niet al te vaak verzaak. 

Vrijdag 8 juni 2007.

De Duitsers hebben een mooie term voor de vrijdagavond: Feierabend. En dat gebeurt dan ook uitbundig op het laatste schoolfeest van dit seizoen. Ik ben blij dat ik af en toe even bij de ingang sta ter controle want eenmaal binnen slaat de warmte van de dag versterkt door discolampen en rookmachines je tegen het gezicht. Het is er niet minder gezellig om. De zaterdag is al weer een aantal uren onderweg wanneer ik thuis ben.

Donderdag 7 juni 2007.

Opnieuw stijgen de temperaturen naar bijna tropische waarden, een heerlijke zomerdag! Alhoewel het kort na het middaguur wel erg warm wordt. Geen wonder dat het zo druk is aan het Schildmeer. Later op de avond komt het Schildmeer zelfs nog ter sprake op de commissievergadering. Dit keer over de aanleg van een golfbreer die de afslag van het strandje moet voorkomen. Maar voor we het daar over hebben is er eerst nog heel veel wat mijn tijd vraagt. Zoals de evaluatie van de intake van Daarna ga ik voor met een tussenstop in Siddeburen door naar het gemeentehuis waar de opstartgroep nieuw Jeugdbeleid vergaderd. We schieten mooi op, maar hebben nog veel te doen voor het jeugdwerk opnieuw in een goede verordening is geschreven. De nieuwe manier van werken spreekt me erg aan. Het is de bedoeling dat we bij instanties en jongeren zelf informatie halen en die vervolgens gaan beschrijven in beleid. Daarbij is de wet en regelgeving erg belangrijk en leidend. Op het gebied van jeugd is er sinds het nieuwe kabinet veel aan de gang. Het beleid van de ChristenUnie komt steeds beter naar voren in dit kabinet. Kortom een onderwerp dat al heel dynamisch was en door de nieuwe ontwikkelingen steeds dynamischer wordt.

Na dit overleg volgt bijna aansluitend de auditcommissie waarin we een goede bespreking hebben. Datzelfde geldt eigenlijk ook wel voor de bespreking van de zomerbrief. Ik kan hele delen van mijn verhaal weglaten omdat de vragen al door mijn voorgangers zijn gesteld. Dat scheelt weer tijd en omdat het in een commissie hoort te gaan om vragen naar verduidelijking is het weinig zinvol om alle vragen dubbel te stellen. Bij de raadsvergadering is dat iets anders omdat je dan ook je politieke waardeoordeel geeft. De waardeoordelen kwamen van sommige fracties al vanavond en zijn dus al erg vroeg. Jammer dat er weer een groot deel van de avond werd gepraat over het al dan niet te laat zijn van stukken. Ik had ze op vrijdag en dat is ruim op tijd en volgens afspraak die er dit keer over is gemaakt. Maar geldt hier ook niet dat je ook kunt denken in oplossingen.

Woensdag 6 juni 2007.

Na de inspanning de ontspanning vandaag. Wanneer we alle leerlingen voor de sportklas hebben gescreend en gesproken word ik er nog net op tijd op gewezen dat er door een aantal collega's en borrelmiddag is geregeld. En dat laat ik natuurlijk niet voorbij gaan. Erg gezellig om zo nog even na te zitten. Mooie locatie die oude Rechtbank in Appingedam.

Dinsdag 5 juni 2007.

Het wordt vandaag allemaal weer veel later dan ik heb gepland. En als er eenmaal iets uitloopt loopt ook direct alles uit. Wat dat betreft lijkt mijn leven af en toe op het spoorboekje van de NS. Ik verzet vandaag hele partijen werk en ben tot mijn eigen verbazing niet moe te krijgen. Is het dan toch waar dat je van hard werken energie krijgt. Van sporten beweren ze dat altijd wel. ik ben vast de uitzondering op die regel. Binnenkort ga ik het toch eens uitproberen. Iemand heeft me namelijk zo gek gekregen dat ik serieus ga proberen om wat aan hardlopen toe te komen. Rustig aan beginnen en ik moet zeggen dat ik ook wel weer een keertje in beweging mag komen. 's Avonds bespreek ik de zomerbrief in fractieverband en daarna zet ik de hoofdlijnen nog even op een rijtje. Het is dan inmiddels al woensdag. Nouja, alles liep toch al uit vandaag.  

Maandag 4 juni 2007.

De donderdag nadert en ik heb nog niet eens de tijd gehad om al even in de zomerbrief te lezen. Gelukkig is het niet zo'n heel erg dik pakket en daardor ben ik er ook niet erg veel leestijd aaan kwijt. Wel moet er nog even over broeden en het ook in fractieverband bespreken. Daarvoor is morgenavond bedoelt. Ondertussen werk ik al aan op de komende toetsweek. Nog even en het is alweer zover dat we een schooljaar afronden. Voor het zover is maak ik woensdag al kennis met de aspirant leerlingen in de sportklas die dan voor hun intake gesprek komen.

Zondag 3 juni 2007.

Een dag van uitersten want er strijden twee totaal tegenovergestelde gevoelens om voorrang. Aan de ene kant is er de blijdschap, er doen negen jongeren belijdenis van hun geloof. Daar hoort een extra feestelijke dienst bij, waarbij iedereen nog meer zijn/haar best doet om alles ook echt feestelijk te maken. Die opzet slaagt heel erg goed. Tegelijkertijd houdt ook het ongeluk van een jaar geleden in Noordbroek me een aantal keren flink bezig. Alles is relatief.

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Hectometerpaaltje'

a
Geplaatst op: 24-04-2014 05:30 Quote
Pero esta pieza única Relojes Imitacion se distingue de otros relojes de la marca por su esfera. Encuentro sutil entre Relojes replicas miniatura pintura y acristalamiento... La técnica de la "miniatura" está reservada para los más talentosos de las esmaltadores. Punto Replicas Hublot tras punto, cada partícula encontrará su lugar en el dibujo y encajar al otro en una armonía que el paso al fuego será eterno e inmutable.
Sjcg123, Sjcg123 (Sjcg123) Sjcg123 [1049623]
Geplaatst op: 18-03-2017 10:20 Quote
ugg store
Canada Goose Outlet
Moncler Outlet Online
air force one pas cher
fitflops sale uk
Pandora Store Sale
Jordan Shoes Air
TOMS SHOES OUTLET
Moncler Jackets Discount Marketplace
louboutin heels
cheap nike air max
Nike Shox Cheap
Nike Roshe Run Sale
Ray Ban Sunglasses Online
Michael Kors Handbags Discount
Boost Yeezy Sale On Line
zapatillas running
religion store
Negozi Pandora
converse store
Yeezy Black
adidas store
scarpe nike
Air Jordan Retro Sale
Moncler Sale
pandora jewelry store
chaussures nike pas cher
Pandora Store
nike air
Nike Soccer Cleats Boots
Yeezy Men
cheap uggs for women
Ugg Pas Cher Femme
zapatillas nike baratas
nike joggesko
coach factory outlet online
moncler outlet
Canada goose dam
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Adidas Neo Discount Sale
Canada Goose Womens Coats
nike sneakers
Uggs For Cheap
new pandora charms
Oakley Sunglasses Cheap
zapatilla adidas
Adidas Superstar Sale Online
Ray ban sale online
Yeezy Shoes Discount Marketplace
cheap uggs
Michael Kors Outlet
ADIDAS NMD SALE ON LINE
Air Max Sneakers
new jordan releases
Nike Pas Cher Femme
zapatos de futbol nike
Nike Store
nike tn pas cher
uggs outlet
Adidas Shoes Discount Marketplace
scarpe hogan outlet
Air max levně
Adidas Originals Superstar
chaussure Nike homme
Hugo Boss Sale
nike sb stefan janoski
uggs for women
nike mercurial soccer cleats
vans shoe store
Nike Air 90
Nike Factory Store
nike jordan shoes
günstige nike schuhe
Nike Air Jordan 11
Vans Black Sneakers
new yeezy shoes
The official UGG
moncler jacket sale
Doudoune Moncler Pas Cher
hogan scontate
Ugg Pas Cher En France
toms shoes outlet
Air Nike
UGG BOOTS FOR WOMEN
official NHL jerseys
Nike Air Damen
Ugg Outlet Online Store
Boutique Ugg
Moncler Outlet Store
Boty Nike Air
goedkope nike air max
Hogan Outlet
Cheap Michael Kors
nike air jordan pas cher
Stone Island Outlet
Jordan Sneakers For Sale
prada outlet
Pandora Store
Air Max Kopen
canada goose jackets on sale
nfl store
Air Max 90
Michael Kors
Nike Air Huarache For Sale
Doudoune Moncler Site Officiel
ugg clearance
canada goose jacket outlet
Nike Online Store
christian louboutin outlet
longchamp bags on sale
nike schuhe günstig
nike air max running shoes
Bottes Ugg Femme Pas Cher
botas de futbol
Original Ugg Boots
nike sportschuhe
newest lebron shoes
Nike Air Max Goedkoop
ugg factory outlet
Jordan Schoenen
Discount Air Max
Nike Zapatos
retro jordans for cheap
Canada Goose Outlet
pandora outlet store
billige nike sko
adidas outlet
Adidas Originals Stan Smith
Nike Shoes Discount Marketplace
Air Max Femme
Yeezy Boost Sale Online
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
nike shoes
Uggs Pas Cher Soldes
womens nike air max
Soccer Boots Outlet nike
Scarpe Air Max
Nike Air Sneakers
toms sale
Nike Air Max Cheap
Adidas Superstar
huarache sneakers
Jordan Store
chaussure basket homme
Nike Shoes Sale Store
Air max dam
Descuentos Nike
Air Max Pas Cher
pandora beads
Toms Outlet Online
Nike Air Pas Cher
Kobe Shoes Nike
Timberland Outlet
abercrombie and fitch store
reebok running shoes
Nike Air Women
Coach Bags On Sale
Nike Shox discount Sale
Ugg boots Sale
Pandora Official Website
Ray-Ban Official Discounted Site
Sjcg0318-3
Nieuw bericht