We hebben een ‘nieuw’college!

jan jakob boersmawoensdag 07 april 2010 20:30

Gisteren werden de nieuwe wethouders aan de gemeenteraad voorgesteld en vervolgens met de grootst mogelijke meerderheid benoemd. Daarmee hebben we weer een volledig college. De nieuwbenoemde wethouders zijn allemaal geen onbekenden. De huidige coalitie is een voortzetting van die van de vorige periode.

Jan Jakob Boersma zal namens de ChristenUnie deelnemen aan het college. Daarbij wensen we hem als fractie Gods zegen. Door de groei van de ChristenUnie is er gekozen voor een nieuwe toedeling van de taken. Elk ChristenUnie raadslid zal in hoofdlijnen de portefeuille van één wethouder volgen.

Gerrit Hooikammer is woordvoerder op onderwerpen die vallen onder de verantwoordelijkheid van Jan Jakob Boersma, met uitzondering van financiën en planning en control. Niels Joostens volgt de portefeuille van Gea Huizing en de financiële onderwerpen. Klaas Boer zal zich richten op de onderwerpen die vallen onder de verantwoordelijkheid van Adrie Scheidema en het onderwerp ICT uit de portefeuille van Jan Jakob.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Coalitieakkoord 2010-2014508,1 kBapplication/pdfdownload
Labels
College
Wethouder

« Terug

Archief > 2010 > april

Geen berichten gevonden