Alex Hammenga

Alex Hammenga

Hallo iedereen,

Ik ben Alex Hammenga en ik woon in Zuidwolde(gn), met vier andere studenten in een vrijstaande woning. Maar ben opgegroeid in Overschild. Ik studeer in de stad Groningen aan de Hanze Hogeschool. Hier volg ik de opleiding HBO-Rechten. Daarnaast werk ik in de beveiligingssector. Zowel mijn studie als werk doe ik met veel plezier.

Naast mijn studie en werk probeer ik veel tijd te besteden aan mijn hobby’s. Schaken is misschien wel één van mijn grootste hobby’s. Verder ben ik altijd in voor een partijtje voetbal met vrienden. Sporten doe ik dan ook veel met vrienden. Behalve voetbal probeer ik nog regelmatig met vrienden te fitnessen, fietsen of zwemmen.

Verder ben ik 26 jaar en daarmee de jongste kandidaat op de kandidatenlijst van de ChristenUnie Slochteren. Politiek heeft al op jonge leeftijd mijn interesse gehad. Ik geloof dat iedereen als persoon verschil kan maken in de samenleving door zijn/haar stem te laten horen. Waarom ChristenUnie? Zelf ben ik een christen. Ook geloof ik dat politiek en religie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik geloof dat beslissingen die in de politiek worden genomen moeten overeenstemmen met wat ons wordt geleerd vanuit de Bijbel. Ook ben ik van mening dat ChristenUnie een integere partij is die zich afhankelijk weet van God.

Ik hoop dat jullie nu een beeld van mij hebben kunnen krijgen. Ik ben vrij vaak te vinden in omgeving Slochteren. Mocht u mij eens tegen het lijf lopen, ik ben altijd in voor een goed gesprek!